Zdravlje Donalda Trumpa je ‘zapanjujuće izvrsno’

‘Bude li izabran gospodin Trump, mogu nedvosmisleno reći, bit će najzdraviji pojedinac ikad izabran na mjesto predsjednika’. 

Donald Trump obećao je da će njegov medicinski karton pokazati ‘savršenstvo’. I, prema riječima njegovog liječnika, to je i istina.

Harold Bornstein iz bolnice Lenox Hill u New Yorku, koji s Trumpom dijeli tendenciju prema retoričkom pretjerivanju, tvrdi da su krvni tlak i laboratorijske pretrage Donalda trumpa ‘zapanjujuće izvrsne’, njegova ‘fizička snaga i izdržljivost su izvanredne’, a izgubio je najmanje 7 kilograma u posljednjih godinu dana. Republikanski kandidat također ‘nema povijesti upotrebe alkohola’, napisao je njegov liječnik.

U zaključku, Bornstein kaže : ‘Bude li izabran gospodin Trump, mogu nedvosmisleno reći, bit će najzdraviji pojedinac ikada izabran za predsjednika’.

Sami Trump bio je skroman o svom fizičkom statusu: ‘Ljudi su impresionirani o mojoj izdržljivosti, no za mene, to je bilo lako jer ja uistinu radim nešto što volim’, rekao je Trump.

Trump će, bude li izabran, biti najstariji izabrani predsjednik u američkoj povijesti. Objavu svoje medicinske dokumentacije obećao je početkom prosinca, nakon mnoštva kritika da je odbija objaviti.

 

Izvor: Time

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.