Oftalmološka Klinika Svjetlost dobitnik priznanja Quality Choice Prize za 2016.

Europsko društvo za istraživanje kvalitete (ESQR) dodijelilo je u ponedjeljak u Berlinu Klinici Svjetlost prestižno priznanje Quality Choice Prize za 2016. godinu, čime je ta oftalmološka klinika postala prva hrvatska tvrtka koja je primila takvo priznanje.

Nagrada, koju dodjeljuje krovna europska organizacija za istraživanje kvalitete, namijenjena je najboljim svjetskim tvrtkama, javnim upravama i organizacijama koje se ističu kvalitetom i inovacijama svojih usluga i proizvoda. Priznanje se dodjeljuje na temelju rezultata anketa, istraživanja mišljenja korisnika te istraživanja tržišta, a selekcijski proces među ostalim uključuje analizu provedenih društveno odgovornih projekata i analize javnih izvora informiranja, priopćeno je u povodu dodjele priznanja.

Klinika Svjetlost tako se našla u društvu nekih od najvećih svjetskih tvrtki poput Philipsa, UniCredit banke, Air Canade i japanske Konica Minolte, koji su ovo priznanje dobili proteklih godina.

Nagradu je dobilo ukupno sedamdeset i devet poduzeća, bolnica, javnih uprava i organizacija iz različitih sektora s područja Europe, Azije, Amerike, Afrike i Australije.

Voditelj Odsjeka za retinu Klinike Svjetlost Ratimir Lazić izjavio je kako je nagrada poticaj za daljnji napredak u radu klinike koja je danas jedna od vodećih oftalmoloških klinika u regiji.

U znak priznanja za etično poslovanje i poduzetničku inicijativu koji pokazuju vrhunski uspjeh u upravljanju kvalitetom, Klinika Svjetlost proglašena je pobjednikom u zlatnoj kategoriji.

 

Izvor: Hina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.