Održana svečana dodjela nagrada za najbolju infografiku u natječaju osnovnih i srednjih škola na temu „Čuvajmo zdravlje usne šupljine – Kako zube održati zdravima“

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je organizirao svečanu dodjelu nagrada za najbolju infografiku u nagradnom natječaju za učenike osnovnih i srednjih škola na temu „Čuvajmo zdravlje usne šupljine – Kako zube održati zdravima“ koja se održala 14. lipnja u 12 sati u edukacijskom centru, Rockefellerova 12, Zagreb.

Svečanosti dodjele nagrada prisustvovali su učenici i učitelji mentori, članovi pobjedničkih timova te timovi iz užeg izbora koji su dobili priznanje za izradu originalnih infografika, OŠ Fran Koncelak, Drnje i srednja škola Viktorovac, Sisak.

Učenike su pozdravili te im čestitali članovi stručnog povjerenstva koji su sudjelovali u izboru radova, Sanja Jelovčić, prof. iz Agencije za odgoj i obrazovanje,  mr. sc. Ante Omrčen, dr. med. dent. iz Hrvatske komore dentalne medicine te dr. sc. Anka Jurišić Kvesić, dr. med. dent.,  predsjednica Nacionalnog povjerenstva za djelatnost dentalne medicine Ministarstva zdravstva

Priznanja za izradu najbolje infografike kao i prigodne darove pobjedničkim timovima, učenicima osnovne škole Stjepan Benceković, Horvati – Zagreb te učenicima Prirodoslovno – grafičke škole, Zadar uručile su dr. sc. Ivana Pavić Šimetin, dr. med., zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, dr. sc. Anka Jurišić Kvesić, dr. med. dent. i mr. sc. Marijana Radić Vuleta, dr. med. dent.

Nakon kratkog prikaza radova iz užeg izbora od ukupno 52 pristigla rada te dodjeljenih nagrada i priznanja organizirano je prigodno druženje uz domjenak.Tekst u potpunosti preuzet s: www.hzjz.hr i vlasništvo je izvornog objavitelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.