Početna / Najbolje iz Ljekarnik.hr ponude / Kräuterhaus: 30 % popusta na proizvode Sanct Bernhard

Kräuterhaus: 30 % popusta na proizvode Sanct Bernhard

Kräuterhaus Sanct Bernhard već je više od 110. godina sinonim vrhunske kvalitete.

ISKORISTI 30% POPUSTA ODMAH I WEB SHOP LJEKARNIK VAS DARUJE S DODATNIH 10% ZA KASNIJE!

Naime, na iduću narudžbu svaki kupac dobiva poklon bon za dodatnih 10 % popusta.

Proizvode koje smo stavili na trenutnu akciju pogledajte na ovom linku.

Povijest tvrtke 

Povijest tvrtke Sanct Bernhard počela je već i mnogo ranije s prikupljanjem visoko cijenjenih biljaka na obroncima planine Sanct Bernhard u švicarskim Alpama.
Baš kao što su to činili i prije stoljeća, tako i danas ova tvrtka koristi samo kvalitetne, pažljivo odabrane esencije s djelotvornim dozama, ekstrakte i aktivne tvari iz prirode. Cilj je organizmu osigurati opću dobrobit, zdravlje i prirodnu ljepotu.
Kada je moguće i prikladno, sastojci Kräuterhaus Sanct Bernhard su biljnog ili mineralnog podrijetla. Vlastita proizvodnja i stalne provjere jamče najvišu kvalitetu proizvoda.

Web shop Ljekarnik u svom asortimanu posjeduje više od 80 visoko kvalitetnih proizvoda za njegu tijela i dodatke prehrani ovog branda.

Tradicionalna fitoterapija i najnovija znanstvena istraživanja nalaze se u svakom proizvodu. Razvoj novih formula od strane magistara farmacije, vlastita proizvodnja visoko učinkovitih biljnih ekstrakata i esencija, s najsuvremenijom opremom, praćenje parametara u vlastitom laboratoriju – sve to garantira najučinkovitiju i najvišu kvalitetu.

Bogato iskustvo, stručni i kvalificirani radni kadar, vlastita in house proizvodnja i predano praćenje kvalitete sastojaka osigurava da proizvodi ovog branda ispunjavaju najviše moderne standarde.

Ljekarnik.hr web shop

Provjerite

Hrabri telefon

Hrabri telefon održao okrugli stol

Hrabri telefon povodom 20 godina djelovanja održao okrugli stol Povodom 20 godina djelovanja i obilježavanja …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.